نقش مصرف ماهی در افزایش قد

[sbu_post_image]

نقش مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی در افزایش قد غیر قابل انکار است. مهمترین و شاخص‌ترین مزایای استفاده از این فرآورده‌ها وجود اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 در این مواد است.

مصرف اسیدهای چرب امگا 3 برای رشد سلولهای عصبی، جلوگیری از لخته شدن خون، کمک به انعطاف پذیری شریان‌های حیاتی و جلوگیری از انسداد عروق و سکته‌های قلبی بسیار مفید است.

فواید مصرف ماهی برای افزایش قد

  • ماهی و انواع فرآورده‌های دریایی شامل مقادیر زیادی کلسیم، فسفر و ویتامین «ب» هستند و از این جهت برای رشد دندان‌ها و استخوان‌ها مفید می‌باشند. همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی آهن است و از این حیث می تواند نقش موثری در جلوگیری از کم خونی و بهبود افزایش قد داشته باشد.
  • ماهی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی «ید» است که در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های تیروئیدی و بهبود عملکرد سلول‌های عصبی که از عوامل موثر در جلوگیری از افزایش قد هستند؛ نقش مهمی دارد.
  • ماهی همچنین حاوی مواد ایمنی‌زا و حفاظت کننده ریه است و از این حیث برای جلوگیری از اثرات مخرب سیگار موثر بوده و مصرف آن در افراد سیگاری بیشتر توصیه می‌شود.

مصرف ماهی در کودکان، زنان باردار، زنان شیرده و کهنسالان توصیه می شود.

مصرف دو بار در هفته ماهی و سایر فرآورده های دریایی را ضروری است. به نظر می‌رسد مصرف ماهی به علت بوی خاص آن مورد پسند خانواده‌ها نباشد اما معطر کردن آن با سبزیجات و مصرف زیاد آن می‌تواند نقش موثری در تغییر ذائقه افراد داشته باشد.

بهترین شیوه پخت ماهی را کباب کردن، بخارپز کردن، در فر قرار دادن و تا حد امکان از سرخ کردن ماهی خودداری شود.

هر چند ماهی‌های دریایی حاوی مواد مغذی بیشتری هستند، اما در صورت نبود ماهی‌های دریایی، ماهی‌های پرورشی می‌توانند جایگزین خوبی برای نقش مصرف ماهی در افزایش قد هستند.

برای آشنایی با روش های افزایش قد بر روی لینک کلیک کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره