کنترل انزال

[sbu_post_image]

بسیاری از افراد زمانی که بیمار شده و حتی به سرماخوردگی معمولی مبتلا می‌شوند سریع به پزشک مراجعه و سعی می‌کنند هر چه سریع‌تر از شر آن خلاص شوند، ولی وقتی حرف مشکلات جنسی ، زود انزالی و کنترل انزال به میان می‌آید، خیلی از همین آدم‌ها پا پس کشیده و نیازی به مشاوره با متخصص نمی‌بینند، غافل از آن که تداوم چنین مشکلاتی می‌تواند حتی تا فروپاشی زندگی زوجین پیش رفته و روابط آنها را هر روز سردتر از پیش کند.

زودانزالی یکی از مشکلات شایعی است که بسیاری از مردان جوامع مختلف دنیا با آن دست به گریبان هستند، ولی به‌دلیل مراجعه نکردن به پزشک و دنبال نکردن راه‌های درمان زود انزالی، آمارهای واقعی از مبتلایان ارائه نشده و به نوعی، بسیاری از خانواده‌ها آگاهی کافی از کنترل انزال ندارند. به همین سبب، درمانی نیز در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

پزشکان معمولا انزال زودرس را به دو نوع اولیه (دائمی) و اکتسابی (ثانویه) تقسیم می‌کنند.

انزال زودرس اولیه معمولا با چنین علائمی همراه است: انزالی که همیشه در دقایق نخست شروع رابطه جنسی رخ می‌دهد؛ ناتوانی جنسی در کنترل انزال طی هر بار عمل دخول، خستگی، استرس و تمایل نداشتن به برقراری رابطه از جمله علائمی است که در این نوع اختلال مشاهده می‌شود. علائم انزال زودرس ثانویه نیز همانند انزال اولیه است با این تفاوت که فرد، سابقه انزال زودرس ندارد و برای نخستین بار با آن مواجه می‌شود.

زمان استانداردی برای رسیدن به انزال در نظر گرفته نشده است. با وجود اینکه طبق نظر اکثریت افرادی که در مطالعات شرکت داشته‌اند یک سری زمان‌هایی پیشنهاد شده اما هیچ کدام قطعی نیستند چون این زمان بسته به نظر و رضایت افراد از رابطه زناشویی‌شان از هر زوج تا زوج دیگر متفاوت است اما پیشنهاد شده که اگر در ۵۰ درصد یا بیشتر موارد ارتباط زناشویی انزال زمانی اتفاق افتاد که فرد و یا همسرش راضی نبودند یعنی فرد مشکوک به زودانزالی است و می‌توان وی را مورد تشخیص و درمان انزال زودرس قرار داد. در ضمن این مهم است که اول ببینید چه زمانی متوجه شدید که این اختلال را دارید و از کجا متوجه شدید. معمولا گرفتن شرح حال دقیق از زوجین جزو سنجش‌های اولی‌‌ است که برای تشخیص و درمان انزال زودرس انجام می‌شود، چون رابطه زوج‌ها در ایجاد و یا دامن زدن به این مشکل نقش به سزایی دارد.

کنترل انزال یا ارگاسم طولانی (به انگلیسی: Orgasm control) به مجموعه روش‌ها یا تکنیک‌هایی گفته می‌شود که فرد برای به تاخیر انداختن ارگاسم یا ارضای جنسی از آن استفاده می‌کند تا از عمل انزال جلوگیری نماید. به کمک این روش‌ها می‌توان مدت زمان لذت رابطه جنسی را افزایش داد. تاخیر در ارگاسم و درمان زودانزالی در به تاخیر انداختن ارگاسم ممکن است خود فرد نقش موثر داشته باشد یا شریک جنسی به وی کمک کند. در تاخیر انداختن در ارگاسم و کنترل انزال حالت‌های متعددی امکان پذیر است:

  • در کنترل انزال ممکن است فرد به ارگاسم نرسد و میل جنسی وی در آن لحظه سرکوب شود.
  • در کنترل انزال فرد چندین بار به ارگاسم برسد ولی انزال نداشته باشد.
  • در کنترل انزال فرد بعد از مدت زمان طولانی به انزال برسد.

دیر انزالی که گاهی اوقات آن را “اختلال در انزال” نیز می‌نامند، زمانی پدید می‌آید که مردان باوجود تجربه یک دوره طولانی تحریک جنسی (معمولاً 30 دقیقه یا بیشتر)، قادر به رسیدن اوج لذت جنسی (ارگاسم) نیستند. ممکن است برخی مردان اصلاً انزالی نداشته باشند. گاهی اوقات دیر انزالی در مردان موقتی است و می‌تواند برای هر فردی رخ دهد و گاهی هم ممکن است به صورت دائمی اتفاق می‌افتد.

برای آشنایی با ” انزال زودرس و مشکلات نعوظ ” بر روی لینک کلیک کنید.

منبع: جام جم سرا. نیک طب

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره