مراقبت از سینه ها در خانم ها

[sbu_post_image]

اصلی‌ترین نقش پستان‌ها در زنان، تولید شیر برای شیردهی است. اما این نقش تنها یک دوره کوتاه از زندگی آنها را تشکیل می‌دهد و با نقش زیبایی شناختی آنها در کیفیت زندگی، قابل مقایسه نیست. بعد از اتمام رشد پستان‌ها در دوران بلوغ، بسیاری از دختران پستان‌هایی کوچک نسبت به جثه‌شان دارند که ممکن است این موضوع باعث افسردگی و ناراحتی آنها شود. زیرا بسیاری از دختران می‌خواهند پستان‌های بزرگ، خوش ترکیب و متناسب داشته باشند و نه کوچک و آویزان. از آنجا که سینه‌های زن نشان اصلی مونثیت او هستند، رضایت دختران از فرم سینه‌هایشان در هویت و ابراز وجودشان، اهمیت بسزایی دارد. مراقبت از سینه‌ها، بخشی از سلامت و زیبایی یک زن است که در بهبود روحیه‌اش موثر است.

ساختار پستان ها

زنان ۲۰ ساله یا بیشتر، غدد پستانی دارند که نقش مهمی در تولید شیر و تغذیه نوزادان دارند. اما غدد پستانی در دورانی که زنان باردار نیستند یا شیر نمی‌دهند، در وضعیت غیرفعالی قرار دارند. این غدد از بافت چربی و بافت کشی متشکل از رشته‌های الاستیک تشکیل شده‌اند. هر پستان شامل ۱۵ تا ۲۰ بخش به نام “لوب” است که مشابه گلبرگ‌های گل مینا در کنار هم قرار دارند. هر لوب شامل لوبول‌های کوچکتر و در نهایت هزاران لوبول ریز است که در آنها شیر تولید می‌شود. مجراهایی به نام “مجرا” نیز در این اجزا وجود دارد که به مرکز نوک پستان در ناحیه تیره پوست که “آرئولا” نام دارد، منتهی می‌شود. فضای باقیمانده میان مجراها و لوبول‌ها را چربی پر می‌کند. بهترین روش برای حفظ سلامت و زیبایی پستان‌ها، مراقبت و نگهداری صحیح از آنها است.

شکل منحصر به فرد پستان‌ها و موقعیت خاص آنها توسط رباط‌های خاصی که بافت پستان‌ها را احاطه کرده و برای مراقبت از سینه‌ها تعیین می‌شود. این رباط‌ها که به نام “رباط‌های کوپر” شناخته می‌شوند، در دوران بارداری و همچنین پس از کاهش و یا افزایش وزن، می‌توانند باعث آویزان شدن آنها شوند.

رژیم لاغری و نادرستی در تغذیه می‌تواند بر سایز و مراقبت از سینه‌ها تأثیرگذار باشد و ممکن است یکی از عوامل کوچکی باشد که باعث کوچک شدن سینه‌ها در خانم‌ها می‌شود. به ویژه در خانم‌های چاق که بدون برنامه علمی ناگهانی شروع به کاهش وزن می‌کنند، با کاهش چربی‌های بدن، اندازه پستان نیز کوچک می‌شود و ممکن است چروکیده و افتاده شود. در این افراد، به دلیل کاهش اندازه پستان به دنبال رژیم غذایی، با بازگشت به رژیم غذایی عادی و مصرف مواد غذایی پر پروتئین، مشکلات فرد برطرف خواهد شد. البته ممکن است کمی افتادگی در پستان‌ها باقی بماند و نیاز به درمان افتادگی سینه باشد.

نکاتی برای مراقبت از سینه ها در خانم ها

  • برای مراقبت از سینه ها در خانم ها، تغذیه و پرورش اندام به طور علمی نقش بزرگی دارد.
  • آب درمانی سرد ( ماساژ با آب سرد) در مراقبت از سینه ها در خانم ها موثر است.
  • ماساژ با روغنهای ویژه در مراقبت از سینه ها در خانم ها را فراموش نکنید.
  • انتخاب صحیح سوتین ( متناسب با اندازه پستان به نحوی که سینه ها تحت فشار نباشند ) نیز از جمله مواردی است که در مراقبت از سینه ها در خانم ها حرف اصلی را می زند.

خواننده گرامی، پیشنهاد می شود مطلب ” درمان کوچکی سینه ها ” را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بزرگی و کوچکی پستان ها در خانم ها مطالعه فرمایید.

منبع: پزشکان بدون مرز. دکتر عامری. طب سنتی. علم ورزش

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره