[sbu_post_image]
جراحی افزایش قد فقط به افرادی که دچار نقص عضو یا معلولیت هستند، توصیه می شود(مانند مبتلایان به فلج اطفال و تومورها یا شکستگی هایی که باعث اختلال در رشد استخوان های فرد شده و این بیماری ها در سنین قبل از بلوغ باعث می شوند که یک عضو از عضو دیگر کوتاه تر شود؛ برای مثال، یک پا از پای دیگر کوتاه تر شود) اما بیشتر خانم ها به انجام عمل جراحی افزایش قد علاقه دارند. متاسفانه گاهی فرد برای انجام عمل پافشاری می کند بدون این که بداند عوارض بعدی ممکن است جانش را تهدید کنند. البته در این مواقع پزشک نباید تسلیم خواسته آنها شود. عوارض این جراحی برای خانم ها و آقایان یکسان است.
جوش نخوردن استخوان یکی از عوارض شایع آن است؛ البته جوش نخوردگی استخوان برای افرادی که پاهایی نامتوازن دارند، مشکلی ایجاد نمی کند، اما برای دیگران یک عارضه خطرناک است.
عفونت بدترین عارضه این جراحی است.
اعصاب و عروق نیز ممکن است دچار کشیدگی شدید شوند و نتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند. در بسیاری موارد، پارگی و کشش شدید ماهیچه ها و تاندون ها سبب می شود جراحی دوباره انجام شود. در انتها نیز بازگشت فرد به شرایط عادی مستلزم فیزیوتراپی و ورزش های خاصی است که گاهی بسیار دردناک است. در بعضی موارد نیز خون در شریان ها لخته می شود. از عوارض دیگر می توان به فلج شدن اندام ها و از دست دادن امکان حرکت اشاره کرد.
برای آشنایی بیشتر با جراحی افزایش قد، اینجا را کلیک کنید.
منبع: جام جم آنلاین