علل کوچکی سینه

[sbu_post_image]

در این مقاله، ما به بررسی عواملی که ممکن است منجر به کوچکی سینه شوند، می پردازیم. آیا اندازه سینه واقعا اهمیت دارد یا خیر؟ برخی خانواده ها بحث های زیادی در این زمینه دارند. ما بررسی می کنیم که آیا اندازه سینه از نظر سلامتی و خطرات مرتبط با آن تأثیرگذار است یا خیر.

سینه از بافت چربی و بافت فیبروز بیشتری تشکیل شده است تا غدد تولیدکننده شیر. وقتی به تولید شیر و خطرات سرطان سینه فکر می کنیم، اندازه سینه می تواند اهمیت بالایی داشته باشد. اما به طور کلی، اندازه سینه تأثیر چندانی بر عملکرد بیولوژیکی آن ندارد.

علل هورمونی کوچکی سینه

هورمون‌های فولیکولین-لوتئین، که هر دو از هورمون‌های تخمدان هستند، در صورت کمبود آنها تنها باید با تجویز متخصص زنان استفاده شوند.

کم‌کاری تیرویید و هیپوفیز نیز به عنوان عوامل مهمی در کوچکی پستان محسوب می‌شوند. در کل، کمبود هورمون‌های تخمدان و هیپوفیز می‌تواند منجر به کوچک شدن پستان‌ها شود.

لاغری مفرط نیز می‌تواند باعث کوچک شدن پستان‌ها شود، زیرا افراد لاغر کمتر بافت چربی در بدنشان دارند و هورمون‌های جنسی در بدنشان کمتر از افراد عادی است.

رژیم لاغری و سوء تغذیه، به ویژه در خانم‌های چاق که بدون برنامه علمی ناگهانی شروع به کاهش وزن می‌کنند، منجر به کاهش چربی‌های بدن و در نتیجه کوچک شدن و افتاده شدن پستان‌ها می‌شود. با بازگشت به رژیم غذایی عادی و استفاده از رژیم پر پروتئین، مشکل ممکن است حل شود، اما ممکن است کمی افتادگی در پستان‌ها باقی بماند.

ژنتیک نیز یکی از شایع‌ترین عوامل کوچکی پستان‌ها در خانم‌ها است. به طور معمول، این موضوع به کرم‌ها و قرض‌های گیاهی پاسخ مناسبی نخواهد داد و این مواد به هیچ عنوان باعث رشد پستان نمی‌شوند.

عوامل موثر بر اندازه سینه

با افزایش وزن، بافت چربی موجود در پستانها و در نتیجه حجمشان افزوده می‌شود. به همین دلیل، با کاهش وزن، بافت پیوندی و الاستیک باقی‌مانده و بافت چربی کاهش می‌یابد. از آنجایی که تغییر وزن ممکن است منجر به نابودی رشته‌های الاستیک و شل شدن پوست شود، بهتر است از تغییرات رادیکالی در وزن پیشگیری شود.

یکی از پیامدهای حاملگی، افزایش حجم پستان‌هاست. اصولاً پس از خاتمه دوره شیردهی که پستانها به حالت اولیه‌شان باز می‌گردند، کمی جمع و چروکیده می‌شوند. مکمل‌های استروژن و پروژسترون، داروها، اختلالات هورمونی، یائسگی و در نهایت کهولت نیز هر کدام می‌توانند به نحوی منجر به تغییرات عدیده در حجم پستان‌ها شوند. با بالارفتن سن، پوست نازکتر می‌شود و هورمون‌ها در بدن افزایش می‌یابند که به نوبه خود باعث جمع شدن لوبول‌های پستان می‌شود. اما نگران نباشید، یک روش طبیعی برای حفظ طراوت و شادابی پستان‌ها وجود دارد، آن هم: آمیزش جنسی مداوم در طول زندگی می‌باشد.

خواننده گرامی، پیشنهاد می شود مطلب ” اختلالات هورمونی در زنان ” را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علل کوچکی سینه مطالعه فرمایید.

منبع: پزشکی. نیوزکده

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره