سینه های کوچک نسبت به جثه در دختران

[sbu_post_image]

معمولاْ بسیاری از دختران که پستانهای کوچک نسبت به جثه خود پس از اتمام رشد پستانها در پایان دوران بلوغ، دارند که این می تواند موجب افسردگی و ناراحتی آنها شود چرا که اکثر دختران مایلند پستانهای بزرگ، خوش ترکیب، متناسب و رو به جلو داشته باشند و نه کوچک و آویزان.

عوامل موثر در اندازه سینه ها در خانم ها

با افزایش وزن، بافت چربی موجود در سینه ها و در نتیجه حجمشان افزوده می شود. در مقابل با کاهش وزن بافت پیوندی و الاستیک نامتغیر باقی مانده و بافت چربی کاهش می یابد. از آنجایی که تغییر وزن موجب نابودی رشته های الاستیک و شل شدن پوست می شوند، بهتر است از تغییرات رادیکالی وزن جلوگیری نمود. یکی از پیامد های حاملگی افزایش حجم سینه هاست. اصولاً پس از خاتمه دوران شیردهی که پستانها به حالت اولیه خود باز می گردند، کمی جمع و چروکیده می شوند.

مکمل های استروژن و پروژسترون، دارو، اختلالات هورمونی، یائسگی و در نهایت کهولت نیز هر کدام به نحوی موجب تغییرات عدیده در حجم سینه ها می شوند. با بالارفتن سن پوست نازکتر شده و هورمونها در بدن افزایش می یابند که به نوبه خود باعث جمع شدن لوبولهای سینه می شود.

تاثیر ورزش در بزرگی و کوچکی اندازه پستان ها

درباره بزرگ و کوچک کردن سینه و تأثیر ورزش بر آن‌ها، بسیاری از سوالات مطرح می‌شود. متأسفانه، برخی افراد غیرکارشناس، به منظور جذب مشتری در باشگاه‌های ورزشی، اطلاعات غلطی در این زمینه به خانم‌ها ارائه می‌دهند و حتی به آن‌ها تمرین‌هایی را توصیه می‌کنند که معتقدند این ورزش‌ها روی کاهش یا افزایش حجم چربی بافت پستان اثرگذار هستند. واقعیت این است که تمرین‌های ورزشی در ناحیه پستان تأثیری در کاهش یا افزایش نسج پستان ندارند و فقط روی فرم عضله‌های پستانی بزرگ و کوچک اثرگذار هستند.

فرم و وضعیت این عضلات که دقیقاً زیر پستان‌ها قرار گرفته، ارتباطی به حجم، اندازه، سفتی یا شلی پستان ندارد، زیرا بافت یا نسج پستان عضلانی نیست که تمرین‌های ورزشی بتواند آن را تقویت کند. بافت پستان شامل نسج نرم، چربی و غدد شیری است. البته تمرین‌های ورزشی در کنار تغذیه صحیح روی چربی بدن اثر می‌گذارند و باعث کاهش وزن می‌شوند. بنابراین ممکن است با کاهش وزن و کم شدن چربی داخل پستان، مقداری از حجم پستان‌ها کم شود.

اندازه و شکل پستان‌ها بستگی به ژنتیک افراد دارد، اما اختلالات هورمونی نیز می‌توانند تغییراتی در اندازه پستان ایجاد کنند. همچنین، پس از بارداری و شیردهی، فرم پستان‌ها نیز تغییر می‌کند و ممکن است پس از این دوران دچار افتادگی شود که مربوط به نسج پستان است و با انجام ورزش اصلاح نمی‌شود.

کم‌کاری تیرویید و هیپوفیز نیز می‌تواند عاملی برای سینه‌های کوچک نسبت به جثه در دختران باشد. در کل، کمبود هورمون‌های تخمدان و هیپوفیز عاملی برای کوچکی سینه‌ها است. برای پیگیری این موضوع، بهتر است به متخصص غدد مراجعه کنید.

همچنین، باید به یاد داشت که خانم‌هایی که عمل جراحی زیبایی انجام می‌دهند، همانند خانم‌های دیگر، در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. بنابراین، باید معاینات دوره‌ای را به موقع انجام دهند. اما توصیه به همه خانم‌ها در مورد سینه‌های کوچک نسبت به جثه در دختران این است که بی‌جهت به خود برچسب بزرگ یا کوچک بودن پستان را نزنند، زیرا در بسیاری از مواقع واقعاً مشکل خاصی وجود ندارد. بسیاری از افراد واقعاً مشکلی ندارند اما به امید اینکه با این تغییر زیباتر شوند، به متخصص مراجعه می‌کنند.

خواننده گرامی، پیشنهاد می شود مطلب ” بلوغ دیررس و کوچکی سینه در دختران ” را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سینه های کوچک نسبت به جثه در دختران مطالعه فرمایید.

منبع: پرشین پرشیا. رها فان

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره