[sbu_post_image]
با بالا رفتن سن شيوع ناتوانی جنسی افزايش می يابد و بطور کلی در %15 موارد علت ناتوانی جنسی بروز مشکلات روحی ( معمولا در افراد جوان ) و در %85 موارد به دليل اختلال در عملکرد فيزيولوژيک شخص می باشد که شايع ترين علل آن بيماريهای عروقی %40 ( مانند تصلب شرايين )، ديابت %30، اختلالات عصبی %10 ( مانند قطع نخاع، پارکينسون، MS… ) جراحيهای لگن و صدمات آن %9 داروهای مختلف و مواد مخدر %8 ( مانند سيگار، داروهای ضد فشار خون، داروهای ضد افسردگی ) و اختلالات هورمونی %3 می باشد.
روش های درمان بدون جراحی ناتوانی های جنسی
مشاوره با متخصص مشکلات جنسی و يا روانپزشک به طور بدون جراحی، به شناخت مشکل و ايجاد رابطه کمک می کند. طول درمان و هزينه آن مشخص نيست و درصدهای موفقيت متغير است. در افراد دچار ناتوانی به علل فيزيولوژيک موثر نمی باشد.
-
قرص های درمان ناتوانی جنسی بدون جراحی و درد
ممکن است باعث افزايش ميل جنسی در افراد سالم گردد. مشخصا موثر نيست و تفاوت چندانی با دارونما (Placebo ) ندارد. مدت زمان طولانی بايد استفاده شود و دارای عوارض جانبی ( ايجاد عصبانيت ) متعددی است. درمان جايگزينی هورمونی بدون جراحی و بدون درد، ممکن است باعث افزايش ميل جنسی شود. تنها در افرادی که دچار کاهش شديد سطح تستوسترون خون هستند ( افرادی که صفات ثانويه جنسی در آنها وجود ندارد) موثر می باشد. باعث بزرگی پروستات، تخريب کبد و احتباس آب در بدن می گردد. بخصوص در افراد با سطح تستوسترون طبيعی ممکن است آنها را در ريسک ابتدا به سرطان پروستات قرار دهد.
قرص سيلدنافيلد ( وياگرا ) برای درمان ناتوانی جنسی بدون جراحی و درد، در حدود %70موارد موثر می باشد. استفاده از آن در افرادی که نارسايی قلبی داشته و از ترکيبات نيترات استفاده می کنند ممنوع است. در همه افراد موثر نيست و دارای عوارض جانبی بوده و حتی مواردی از مرگ ناگهانی نيز گزارش شده است. باعث افزايش ريسک سکته قلبی در افراد بالاتر از 50 سال می گردد و استفاده از آن در افراد زير خطرناک است.
قرص های درمان ناتوانی جنسی بدون جراحی، حتما بايد با تجويز پزشک استفاده شود. و در افرادی بالاتر از 50 سال بايستی پس از مشاوره با متخصص قلب و عروق و تست ورزش تجويز گردد.
ميليونها زوج در دنيا از مشکل ناتوانی جنسی رنج می برند. با افزايش سن از پنجاه سال به هفتاد سال شيوع اين بيماری از حدود %5 به %15 افزايش می يابد. مطالعات انجام شده نشان می دهد که %60 مردان در دهه پنجم عمر خود قادر به فعاليت جنسی هستند ولی با رسيدن به دهه هفتم زندگی اين توانايی تنها در %33 آنها وجود دارد.%60 مردانی که دچار سکته قبلی شده اند از ناتوانی جنسی رنج می برند و %50 افراد ديابتی ها نيز اين مشکل را دارند. لازم به ذکر است که ناتوانی جنسی حتی در %5 افراد زير 40 سال نيز با درجات مختلف وجود دارد. در کشور ما حدودا 3 ميليون زوج از مشکل ناتوانی جنسی رنج می برند و تنها حدود %1 آنها تحت درمان ناتوانی جنسی قرار گرفته اند!
اولين قدم و چه بسا مشکل ترين مسئله در اين بيماران پذيرش وجود مشکل می باشد زيرا پس از آن ميتوان به آسانی روشی جهت درمان ناتوانی جنسی يافت.
آشنایی با ناتوانی جنسی و ناباروری (کلیک کنید)
مشاهده فیلم افزایش میل جنسی (کلیک کنید)
منبع: سیمرغ. دکتر مرادی