درمان انزال زودرس

[sbu_post_image]

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان است که تاثیرات عمیقی بر زندگی زناشویی افراد دارد. اغلب کسانی که دچار این بیماری هستند به دلایل مختلف اخلاقی و فرهنگی از مراجعه به پزشک امتناع می‌کنند. برای درمان انزال زودرس، فرد باید توانایی کنترل انزال را پیدا کند تا بواسطه ی آن دیر ارضا شود یا به عبارتی از انزال زودرس جلوگیری بعمل آورده و نهایتاً مدت زمان بیشتری به رابطه ی خود ادامه دهد!

اگر بیماری اختلال نعوظ شایع‌ترین بیماری جنسی مردان بالای ۴۰ سال باشد، قطعا انزال زودرس، شایع‌ترین بیماری جنسی مردان زیر ۴۰ سال است. حتی برخی از دانشمندان با در نظر گرفتن کل مبتلایان این بیماری نسبت به کل جمعیت مردان، انزال زودرس را شایع‌ترین بیماری جنسی در کل مردان می‌دانند.

در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته که امکان آمارگیری در این زمینه وجود دارد، برآورد می شود، ۳۰ تا ۷۰ درصد مردان به نوعی در طول عمر خود دچار انزال زودرس می شوند. در ایران آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، چرا که اغلب کسانی که دچار انزال زودرس هستند به دلایل مختلف اخلاقی و فرهنگی از مراجعه به پزشک امتناع می‌کنند. اگرچه همه این بیماران از یافتن راه‌حلی برای رهایی از شر آن خوشحال می‌شوند.

دیر انزالی که گاهی اوقات آن را “اختلال در انزال” نیز می‌نامند، زمانی پدید می‌آید که مردان باوجود تجربه یک دوره طولانی تحریک جنسی (معمولاً 30 دقیقه یا بیشتر)، قادر به رسیدن اوج لذت جنسی (ارگاسم) نیستند. ممکن است برخی مردان اصلاً انزالی نداشته باشند. گاهی اوقات دیر انزالی در مردان موقتی است و می‌تواند برای هر فردی رخ دهد و گاهی هم ممکن است به صورت دائمی اتفاق می‌افتد.

درمان دارویی انزال زودرس

درمان زود انزالی می‌تواند از طریق داروها صورت بگیرد و برخی داروهای معمول شامل مهارکننده‌های بازجذب سروتونین مانند سرترالین، فلوکستین و پاروکستین است. اما باید توجه داشت که این داروها تأیید شده برای استفاده در درمان انزال زودرس نیستند و ممکن است عوارض جانبی مانند اختلالات خواب یا مشکلات قلبی داشته باشند. بنابراین توصیه می‌شود که هرگونه مصرف دارو تحت نظر پزشک باشد.

روش دیگری که می‌تواند مفید باشد، استفاده از ژل یا کرم لیدوکائین است که با کاهش احساس آلت تناسلی، می‌تواند زمان انزال را افزایش دهد. این روش نیازمند توجه به دستورات پزشک است و باید به دقت دنبال شود.

درمان روانی نیز می‌تواند موثر باشد، به‌ویژه اگر فرد به درمان‌های دارویی و سکس‌تراپی پاسخ مناسبی نداشته باشد. این روش نیز نیازمند راهنمایی یک متخصص است و می‌تواند بهبود زود انزالی را به‌دنبال داشته باشد.

نکات درمانی انزال زودرس

اولین مرحله در درمان زود انزالی، رفع یبوست است. برای تقویت عضلات کمر و کاهش زود انزالی، توصیه می شود که از غذاهای گرم، گیاهی و خام استفاده کنید و از مصرف غذاهای فراورده های کارخانه ای کاسته و به جای آنها از مواد طبیعی استفاده کنید.

به تبلیغات وسیع رسانه ها در مورد مصرف زیاد لبنیات و گوشت سفید کاملاً بی اعتنا باشید و به جای آن، موادی مانند عسل، خرما، مویز، مغزهای خام، ارده، شیره، کنجد خام، سیر، هل، دارچین، زنجبیل و زعفران را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

همچنین، در فصل تابستان و زمستان می توانید کمر خود را با یک شال پشمی ببندید تا از سرما محافظت کنید. تقویت عضلات کف لگن نیز یکی از راه های موثر برای کنترل زود انزالی است.

عدم درمان زود انزالی در طولانی مدت می تواند منجر به عوارض گوناگون روحی و جسمی شود. این مشکل می تواند به عوامل اختلافات خانوادگی نیز مرتبط باشد. در مردان، کاهش اعتماد به نفس و ناهنجاری های رفتاری در خانواده و جامعه ممکن است رخ دهد. اما در زنان، عواقب نامطلوب تری ممکن است رخ دهد.

برای آشنایی با ” علت انزال زودرس ” بر روی لینک کلیک کنید.

منبع: طب شیعه. کم نظیر

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره