بیماری های موثر در بروز ناتوانی جنسی

[sbu_post_image]

شايع ترين مشکل درمان نشده در جوامع مختلف ناتوانی جنسی است و تنها %1 افراد مبتلا به ناتوانی جنسی تحت درمان قرار می گيرند. از علل عدم درمان ناتوانی جنسی نداشتن اطلاعات کافی در مورد روشهای درمانی مطمئن و بدون خطر آن می باشد.

بیماری های مرتبط با ناتوانی جنسی

بیماری‌های مختلفی باعث بروز مشکلات جنسی در خانم‌ها و آقایان می‌شوند که از جمله آنها می‌توان به مشکلات هورمونی، بیماری‌های عصبی، بیماری‌های روانی، مشکلات غدد درون‌ریز، دیابت، بیماری‌های قلبی‌-عروقی و حتی تاثیر داروهای مختلف مصرفی بیمار اشاره کرد. در این بین نباید فراموش کرد که مسائل روحی و روانی و استرس‌های شغلی و خانوادگی تا حد بسیار زیادی در بروز مشکلات جنسی موثر هستند و می‌توانند منشأ اصلی ناتوانی جنسی در آقایان و بی‌میلی یا کاهش میل جنسی در خانم‌ها باشند. در چنین شرایطی فرد بیمار، می‌تواند با مراجعه به یک روان‌پزشک در مدت کوتاهی درمان شود و نیاز به مداخلات درمانی چندانی وجود ندارد. اما گاهی اوقات علت ناتوانی جنسی فراتر از مسایل روانی و استرس‌های روزمره است که ابتدا باید این ناتوانی تعریف شود.

عدم رشد کافی در بیضه‌ها، عدم ترشح مناسب هورمون‌های جنسی، وجود تومورهایی در غده هیپوفیز و ترشح نامنظم هورمون‌ها، جراحی روی آلت تناسلی حتی در دوران کودکی و … می‌توانند زمینه‌ساز بروز ناتوانی های جنسی و کاهش میل جنسی در آقایان باشند که برای تشخیص این مشکلات، معاینات پزشکی و آزمایش‌های هورمونی برای بیمار تجویز می‌شود. بعد از این مرحله و با توجه به شرح‌حال کامل بیمار و نتیجه معاینات و آزمایش‌های بالینی، علت بروز مشکل جنسی تشخیص داده می‌شود و مراحل درمانی آغاز خواهد شد.

پس از مراجعه بيمار، مصاحبه پزشک متخصص مشکلات جنسی با بيمار در مورد بيماريهای مختلف و عملکرد جنسی شخص اقدامات تشخيصی لازم انجام می شود . قبل از هر چيز بايستی مشخص گردد که علت ناتوانی مسائل روحی روانی است يا مسائل فيزيولوژيک. افرادی که ناتوانی آنها به دليل مشکلات روحی روانی است معمولا نعوظ صبحگاهی دارند ولی در هنگام مقاربت قادر به ايجاد و حفظ آن نيستند ولی افرادی که دچار اختلالات فيزيولوژيک هستند نعوظ صبحگاهی مناسبی ندارند و ممکن است دچار بيماريهای مختلفی باشند
با مراجعه به پزشک و مشخص شدن علت بيماری پزشک می تواند موثرترين و بی خطر ترين روش درمان ناتوانی جنسی را برای بيمار انتخاب کند. ممکن است در طی روند تشخيص نياز به اقدامات پاراکلينيکی مانند Rigi-Scan ، کاورنوگرافی، سونوگرافی داپلر و … باشد.

آشنایی با درمان ناتوانی جنسی بدون جراحی و درد (کلیک کنید)

مشاهده فیلم افزایش میل جنسی (کلیک کنید)

منبع: سیمرغ. دکتر مرادی

دکتر منشادی
دکتر منشادی

فوق تخصص غدد،‌متابولیسم و رشد کودکان

دیگر مقالات

مشاوره رایگان افزایش طول آلت تماس و مشاوره