[sbu_post_image]
اختلالات دو جنسيتي (Intersex Conditions) و اختلال هويت جنسي (Gender Identity Disorder) اختلالاتي شناخته و تعريف شده و مشهود بوده و هست. اين اختلالات ناشی از نقايص آنزيمي و يا هورموني و اشكالات ساختماني و يا تكاملي آنان بوده است، آنچنان كه برخي با سرطان، ديابت (مرض قند)، ناشنوايي، نابينايي يا بدون دست و پا زاده مي شوند.
انواع دوجنسی ها
دوجنسيتي ها به سه دسته تقسيم مي شوند:
1. كساني هستند كه در بدو تولد به دليل تكامل نيافتن دستگاه تناسلي خود، به هيچ يك از دو جنس نر و يا ماده شباهت ندارند. از اين رو در همان سنين كودكي، تحت عمل هاي جراحي قرار گرفته، به يكي از دو جنس نر و يا ماده، تغيير جنسيت مي دهند.
2. بيماراني هستند كه به دليل كشش جنسي به هر دو طرف، در شناخت جنسيت خود با مشكل روبه رو هستند.
3. بيماراني هستند كه علاقه مند به تغيير جنسيت خود از زن به مرد و برعكس بوده، به منظور تغيير تصور ذهني آنها، نيازمند حضور در مراكز مشاوره و روان درماني هستند كه در صورت عدم موفقيت مشاوران، تحت عمل هاي جراحي تغيير جنسيت قرار خواهند گرفت.
يكي از مشكلات عمده اين قشر، پذيرش آنان از سوي خانواده و جامعه است كه به سختي انجام مي شود. زماني هم كه فرد از سوي خانواده، مدرسه و جامعه پذيرفته نشود و مورد تمسخر هم واقع شود به طور طبيعي منزوي مي شود كه اين انزوا پيامدهايي همچون خودكشي و گرايش به انحرافات جنسي در پي دارد. در اين راستا بايد چند اقدام جدي صورت گيرد. مهمترين آن افزايش سطح آگاهي و فرهنگ مردم نسبت به اين اختلالات است معمولاً اين اختلال در دختران در سن بلوغ و در پسران از سن ۴ سالگي قابل شناسايي است و مي توان اين اختلال را درمان كرد.
در اسلام نیز این مورد پذیرفته شده است و طبق نظر علما شخصی که دچار اختلال چند جنسیتی است لازم است با مراجعه به پزشک، شخصیت جنسی خود را یگانه نماید.
منبع: وی آر