[sbu_post_image]
کفشهای طبی، نوع ورزش و وسیله ورزشی مورد استفاده برای افزایش قد باید مانند دارو متناسب با بیماری و شرایط فیزیکی بیماران توسط پزشک متخصص غدد و یا درمانگر با تجربه تجویز شوند. در تجویز ورزش نیز علاوه بر نوع ورزش، مدت، شدت، تعداد و فواصل جلسات و میزان افزایش شدت و احتیاطات لازم به هنگام اجرای آنها دقیقا مانند نوع و دوز دارو و فواصل مصرف و ملاحظات حین مصرف آنها باید مشخص و معین باشد.
نکاتی جهت استفاده از کفش های افزایش قد
استقاده از کفشهای ورزشی که ادعا میشود سبب افزایش قد میشوند و همچنین کفشهای با پاشنههای نامرئی که در داخل کفش جا سازی شدهاند ممکن است ابتلا به کمردرد و درد زانوها را افزایش دهند. این کفشها با ایجاد اختلال در زنجیره طبیعی بیومکانیکی موجب عدم توازن نیروهای وارد شده بر مفاصل مچ پا، زانوها، لگن و نهایتا کمر میشوند و تناسب قدرت و انعطاف پذیری عضلات پیرامون آنها را بر هم میزنند.
خصوصیات کفش افزایش قد مناسب
بهتر است پاشنه كفش خانمها دو تا سه سانتیمتر باشد یعنی اختلاف ارتفاع بین جلو و عقب از پاشنه تا ابتدای انگشتان پا رعایت شود. كفشهای لژدار كه در قسمت جلویی نیز دارای ارتفاع می باشند بهتر از كفشهای پاشنه بلند معمولی می باشند. پاشنههای بلند باعث دردناك شدن استخوانهای كف پا، انگشتان و گاها التهاب كف پا میشوند.
استفاده طولانی مدت از كفشهای پاشنه بلند گرفتگی و جمع شدن عضلات پشت ساق پا را به همراه خواهد داشت. احساس درد و ناراحتی، آسیب و پیچخوردگی مكرر مچ پا و همچنین آرتروز همگی از پیامدهای پوشیدن كفشهای پاشنهدار می باشند. این كفش در درازمدت به مفاصل پا آسیب میرساند و درنتیجه ابتلا به آرتروز از عوارض اصلی آن است.
توصیه میكنیم تا از كفشهای پاشنه بلند برای كوتاه مدت استفاده كنید و از پوشیدن آن در محل كار، خرید یا پیادهروی پرهیز كنید. بهجای آن میتوانید كفشهای اسپرت و راحت را به پا كنید كه از آسیب به كمر، افزایش قوس كمر، برهم خوردن تعادل و ابتلا به دیسك كمر جلوگیری كنید.
برای خواندن مقاله مربوط به کفش های افزایش قد، اینجا را کلیک کنید.
منبع: افزا، اکا ایران