[sbu_post_image]
کلسترول و یا چربی خون که یکی از بیماریهای شایعی است که اکثر زنان و مردان به آن مبتلا هستند برخی از وجود آن با خبرند و برخی نیز بیاطلاع. دلیل آن نیز چیزی نیست جز تغذیه نامناسبی که این روزها در زندگی ماشینی ما حکمفرما شده است.
در خون، چربيهاي مختلفي وجود دارد. دوتاي آنها كه از نظر سلامتي اهميت بيشتري دارند عبارتند از: كلسترول وتري گليسيريد .
تاثیر فلفل سیاه در از بین بردن چربی های خون
فلفل سیاه به دلیل داشتن ماده «پپرین» که موجب طعم تند فلفل میشود، تشکیل سلولهای جدید چربی را متوقف میکند و خاصیت ضد چربی دارد.
فلفل سیاه علاوه برداشتن مزیتهای بسیار بر سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش میدهد.
«پپرین» در فعالیت ژنی که مسئول کنترل تشکیل سلولهای جدید چربی است، دخالت میکند. همچنین ممکن است فعالیتهای زنجیرهای متابولیکی که در حفظ کنترل چربی نقش دارد را هدف قرار دهد. پژوهشگران معتقدند که این یافته باعث استفاده وسیع از عصاره پپرین یا فلفل سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماریهای مربوطه خواهد شد.
منبع: پارسی طب