جراحی زیبایی بینی

 

رینوپلاستی

اگر برای جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) برنامه ریزی می کنید مسلماً برآورده هزینه عمل بینی و قیمت این عمل یکی از اولویت های شما خواهد بود. هزینه عمل بینی بستگی به فاکتورهای زیادی دارد که در ادامه به آن ها پرداخته شده است. این مقاله به شما کمک می کند که برای برنامه ریزی عمل جراحی زیبایی بینی بتوانید کمترین هزینه ها و خرج عمل و حداقل قیمت را برآورده کرده و سپس نسبت به آن اقدام نمایید.
برای شروع چه کاری باید انجام بدهم؟
می‌توانید با مطب تماس گرفته و پس از دریافت نوبت در مطلب حاضر شوید پزشک توضیحات بعدی را در اختیار شما قرار می‌دهد.
Los-Angeles-non-surgical-chin-augmentation

به طور کلی عوارض جراحی زیبایی بینی را می توانیم به دو گروه تقسیم نمائیم:

۱- آسیب دیدن عملکرد بینی یا انسداد تنفسی
۲- تغییرات نامطلوب ظاهر بینی
چنانچه بعد از عمل حفرۀ داخل بینی تنگ شود و تنفس از بینی برای بیمار سخت شود انتظار می رود که بیمار از علائمی مثل تنفس دهانی،خشک شدن گلو به هنگام خواب، تنفس صدادار و کاهش حس بویایی رنج ببرد.
علل انسداد تنفسی متعاقب عمل جراحی رینوپلاستی عبارتند از:

۱-اصلاح نکردن انسدادهای مکانیکی در حین عمل جراحی. چنانچه از قبل از عمل بزرگی شاخک های بینی و یا انحراف تیغۀ بینی وجود داشته باشد جراح باید تلاش نماید این موانع به ظاهر مختصر را هم برطرف کند. با توجه به اینکه بینی با عمل جراحی معمولاً کوچک تر می شود چنانچه مانعی که از قبل وجود داشته و انسداد هم ایجاد نکرده را برطرف نکنیم وقتی بینی جمع تر شد این مانع به ظاهر بی اهمیت باعث انسداد مسیر تنفسی می شود.

۲- تورم مخاط داخل بینی . چنانچه بدلیل سینوزیت مزمن و یا آلرژی شدید مخاط داخل بینی متورم باشد ممکن است باعث انسداد تنفسی شود.

۳- چسبندگی های داخل بینی. اگر جراح داخل بینی را زیاد دستکاری نماید باعث زخمی شدن مخاط بینی می شود. اگر مخاط زخمی شده در مجاورت یکدیگر قرار گیرند به هنگام ترمیم به یکدیگر می چسبند و راه داخل بینی را تنگ می نمایند.

۴- تنگ کردن بیش از حد سوراخهای بینی.

۵- برداشتن بیش از اندازه از غضروف های نوک بینی. این امر منجر به تنگی مدخل بینی می شود.
تاکنون با علل انسداد بینی بعد از عمل جراحی آشنا شدیم امّــا اگر جراح بینی از تجربۀ کافی برخوردار نباشد علاوه بر مختل شدن عملکرد بینی این احتمال وجود دارد که ظاهر بینی فرم مطلوب و مورد نظر را پیدا نکند و به شکل نامطلوبی در آید.

مراقبت بعد از عمل جراحی بینی

در ۲۴ ساعت اول کاملا استراحت کنید. در این مدت اگر قصد دارید از جایتان بلند شوید، حتما با کمک دیگران باشد چون ممکن است سرگیجه داشته باشید. پس از این مدت میتوانید حرکات بیشتری انجام دهید ولی توصیه می شود که حتی المقدور در هفته اول بیشتر استراحت کنید.
فعالیتهای ورزشی سنگین، شنا و ایروبیک تا دو ماه ممنوع است.
معمولا در داخل بینی تامپون گذاشته نمی شود. اما اگر به دلایلی در بینی شما تامپون گذاشته شده است، زمان بیرون آوردن آن به شما اطلاع داده می شود. این زمان معمولاً ۲ تا ۳ روز بعد از انجام جراحی است. این تامپونها کوچک بوده و درآوردن آن درد چندانی ندارد.
معمولاً درد چندانی پس از عمل ندارید. در صورت داشتن درد می توان از مسکنهایی مثل استامینوفن استفاده نمود.
پانسمان زیر بینی را در صورت آغشته شدن به خون و یا ترشحات می توانید تعویض کنید ولی به هیچ عنوان به تامپون داخل بینی و قالب روی آن دست نزنید.
بخیه ها و قالب روی بینی معمولاً در روز ۶ یا ۷ برداشته میشوند.
استفاده از کمپرس یخ در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول به کاهش کبودی و تورم کمک میکند ولی پس از آن اثر چندانی ندارد. از کمپرس یخ به تناوب استفاده کنید، مثلا هر نیم ساعت بمدت یک ربع آنرا روی چشم و صورت نگهدارید.
در روز اول از مایعات و پس ازآن از غذاهای نرم استفاده کنید.
در روزهای اول ممکن است ترشحات خونابه ای از بینی خارج شود که طبیعی است ولی در صورت خونریزی مراتب را اطلاع دهید.
از مسواک نرم استفاده کنید، با دهان باز عطسه کنید و لباسهای دکمه دار بپوشید.
از روز دوم یا سوم شستشوی بینی را به آهستگی با سرم نمکی و با استفاده از سرنگ ۱۰ سی سی یا دیگر وسائل شستشو دهنده دیگر شروع کنید. می توانید با احتیاط از گوش پاک کن خیس جهت تمیز کردن قسمتهای پائین داخل بینی استفاده کنید.
از روز دوم بعد از عمل در صورت نداشتن سرگیجه می توانید حمام سبک نمایید. مشکلی برای قالب بینی و بخیه های شما پیش نمی آید.
مراقب ضربه های احتمالی اطفال به بینی خود با توجه به اینکه بینی شما برای کودکان جلب توجه می کند، باشید.
از فین کردن محکم تا دو هفته خودداری کنید.
بمدت دو ماه از عینکهای آفتابی و طبی سنگین استفاده نکنید و در صورت نیاز می توانید لنز تماسی گذشته و یا عینک را با چسب به پیشانی بچسبانید تا به بینیتان فشار نیاورد.
فرم بینی شما در روزها و هفته های اول مشخص نیست، بنابرین از وسواس زیاد و مشاهده مکرر خود در آینه خودداری نمائید. همچنین در این مدت به هیچکس اجازه ندهید در مورد بینی شما قضاوت کند.

اگر شما تجربه‌ی ایجاد تشکیل اضافی جای زخم روی بافت را بعد از انجام عمل رینوپلاستی دارید، راه‌هایی وجود دارد که شما با انجام آن می‌توانید جای عمل بینی را کاهش دهید و نتایج طبیعی‌تری دست یابد. صحبت با جراح زیبایی درباره‌ی گزینه‌های موجود که ممکن است شامل تزریق نوع خاصی از استروئیدها برای کاهش جای زخم روی بافت باشد. استروئید ها همچنین میزان ورم بینی را کاهش خواهند داد.
داروهای نسخه شده را منظم مصرف کنید و در قرار گذاشته شده به مطب مراجعه نمایید.

 

از سری مطالب پزشکی عمومی و غیر تخصصی سایت (اطلاعات  عمومی و غیر تخصصی پزشکی برای افزایش دانش سلامت  و اطلاعات عمومی پزشکی بازدیدکنندگان)
مشاوره رایگان افزایش طول آلت Call Now Buttonتماس و مشاوره