جراحی بینی گوشتی

چند نوع عمل زیبایی بینی وجود دارد؟

عمل بینی رینوپلاستی نام دارد، اگر تیغه وسط بینی شما (سپتوم) در خط میانی نباشد جهت اصلاح و ترمیم بینی، عمل سپتوپلاستی انجام می شود، این دو عمل معمولاً همراه با هم توسط جراح زیبایی به دو روش باز و بسته انجام می شود(سپتورینوپلاستی).
روش باز با برش تیغه میانی بینی انجام می شود و پوست بینی به طور کامل بالا کشیده می شود و این از دقت بیشتری برخوردار است و در اصلاحات نوک بینی و تیغه میانی بینی روش ارجح است، در عمل رینوپلاستی به روش بسته دیگر این برش وجود ندارد و عمل بدون دید کامل انجام می شود در حال حاضر ۹۵% درصد اعمال زیبایی بینی با روش باز انجام می شود زیرا نتیجه دقیقی تر است و محل برش هم بعد از مدتی دیده نخواهد شد.

بینی گوشتی چیست و چه تفاوتی با بینی استخوانی دارد؟

بینی گوشتی اصطلاحی است که مراجعه‌کنندگان به کار می‌برند و به بینی‌ای که دارای پوست قطور و بزرگی قسمت نرم بینی یعنییک سوم پایینی باشد می‌گویند…
عواملی که سبب بزرگی یک سوم پایینی بینی می‌شود عبارتند از: پوست قطور، بافت همبندی عضلانی زیاد در زیر پوست و غضروف‌های بزرگ و قطور پایینی کناری. از بین عوامل فوق آنچه شکل‌دهی بینی را بیش از همه مشکل می‌کند، پوست قطور است.
از طرف دیگر مراجعه‌کنندگان، عبارت بینی استخوانی را هنگامی به کار می‌برند که دو سوم بالایی بینی بزرگ و دارای قوز باشد. عناصر آناتومیک که در این بزرگی نقش دارند عبارتند از استخوان‌های بینی، عضروف‌های بالایی کناری و کناره جلویی تیغه بینی.

عمل کردن کدام بینی راحت‌تر است؛ بینی گوشتی یا بینی استخوانی؟

جراحی بینی یکی از تکنیکی‌ترین اعمال جراحی است و انجام آن هیچ‌گاه راحت نیست و نیازمند جراح باتجربه و دوره‌دیده است و یک جراح باتجربه و دوره‌دیده از عهده هر دو نوع بینی هم عمل بینی استخوانی و هم جراحی بینی گوشتی برمی‌آید ولی در هر مورد باید تکنیک‌های مناسب آن نوع را به کار برد.

جراحی زیبایی بینی در بینی های گوشتی با چه محدودیت ها و مسائلی رو به رو است؟

به لحاظ ساختاری اسکلت حمایتی بینی ،جهت شکل دادن و خوش فرم کردن بینی گوشتی ضعیف است ،بنابراین در جراحی باز بینی که باید ابتدا سایز بینی تعدیل شود و غضروف هایی که در وضعیت مناسب نیستند جابه جا گردند و سپس ساختارهای ضعیف توسط پیوندهای غضروفی تقویت شود.
ضخیم بودن پوست در این نوع بینی یک فاکتور محدودکننده در عمل بینی گوشتی است .پوست ضخیم قابلیت چسبیدن کامل به اسکلت کوچک شده زیر خود را ندارد، در نتیجه بینی برجستگی پیدا می کند و سبب می شود علیرغم جراحی، سر بینی همچنان پهن و بدون فرم جلوه کند
نکته دیگر در جراحی بینی گوشتی این است که تورم بعد از عمل در این بینی ها زمان زیادی می برد تا کاملا محو شود. به عبارت دیگر حداقل یکسال برای فرم گرفتن بینی بعد از عمل زمان لازم است.

سن عمل :

در بچه ها محدودیت های مشخصی وجود دارد که مانع از جراحی زیبایی بینی قبل ازبلوغ کامل می شود اغلب دختران درپایان ۱۶سالگی وپسرها در پایان ۱۸ سالگی به بلوغ کامل رسیده اند ومیتوانند تحت عمل جراحی زیبایی بینی قرار گیرند . اصلاح عیوب بینی دراین سن باعث میشود اعتمادبه نفس نوجوان در یک زمان طلایی از زندگی وی بیشتر شود ونبایدفراموش کنیم که در این زمان است که نوجوان نه تنها خودش را می شناسد بلکه احتمالاً آینده اش راپایه ریزی خواهدکرد . از طرف دیگر امروزه تعداد قابل توجهی از متقاضیان جراحی بینی افراد بالای ۴۰ سال هستند . بسیاری از آنها اظهار می کنند که در زندگیشان از شکل بینی خودشان رضایت نداشته اند ودرنهایت برای جراحی بینی مراجعه کرده اند . چنانچه وضعیت عمومی وسلامتی فرد خوب باشد هیچ وقت برای جراحی بینی دیر نیست . دراین مواردمعمولا جراحی بینی همراه با سایراعمال زیبایی صورت مثل کشیدن پوست صورت و … .. به طور همزمان انجام می گیرد.
در ویزیت اولیه شما تمام موارد لازم در مورد جراحی بینی توضیح داده میشود و در صورت تمایل به انجام عمل جراحی بینی ، برای شما در خواست فوتوگرافی می شود که در واقع عکسهای مورد نیاز جهت طراحی عمل شماست.

Rinoplasti-Öncesi-Değerlendirme-nedir-ne-amaçlanır

ریسک‌های جراحی بینی

انجام هر عملی ریسک‌های مخصوص به خود را دارد. اما در صورتی که تمام شرایط استاندارد به دقت رعایت شود، ریسک این جراحی را می‌توان به میزانی بسیار کمتر از ریسک یک مسافرت جاده‌ای رساند. بدیهی است ریسک جراحی در شرایط غیراستاندارد آنچنان بالا است که پذیرش انجام آن را کاملا غیرمنطقی می‌کند. اما دو خطر جدی در زمینه بیهوشی وجود دارد.

حساسیت فرد به داروهای بیهوشی: در برخی افراد ممکن است واکنش‌های غیرمترقبه‌ای نسبت به داروهای بیهوشی ایجاد شود. همانطور که ممکن است، بدن یک فرد نسبت به آمپول پنی‌سیلین واکنش نشان دهد، داروهای بیهوشی نیز ممکن است عوارض غیرقابل پیش‌بینی داشته باشند. این مسأله از قبل قابل پیش‌بینی نیست ولی باید تمام تمهیدات لازم در اتاق عمل وجود داشته باشد که در صورت بروز واکنش یا حساسیت، داروهایی برای رفع حساسیت وجود داشته باشد و اگر پزشک از قبل خود را برای تمامی شرایط آماده کرده باشد، ریسک به حداقل خواهد رسید.

خطر جابه‌جایی لوله بیهوشی: در طول عمل ممکن است لوله بیهوشی جابه‌جا شود یا ارتباط آن با بدن قطع شود که در این‌صورت اکسیژن وارد بدن نمی‌شود و فرد دچار مرگ مغزی می‌شود. برای جلوگیری از این حالت، بیهوشی باید توسط تیم مجرب انجام شود و در حین بیهوشی و حتی بعد از آن، وقتی بیمار در ریکاوری است، تمام علائم حیاتی او با مانیتورهای مخصوص بررسی شود، تا در صورت جابه‌جایی لوله، بوق دستگاه به صدا درآید و پزشک از پایین‌آمدن میزان اکسیژن خون آگاه شود. رعایت این نکته خطرات بیهوشی را به حداقل می‌رساند.

بیهوشی یا بی‌حسی موضعی: در قدیم از داروهایی مثل گازهای بوتان که بسیار سمی و خطرناک است، برای بیهوشی استفاده می‌شد، در نتیجه جراحان سراغ استفاده از روش‌های بی‌حسی موضعی رفتند، اما خود این روش هم عوارض عمل بینی را بیشتر می کرد . اگر در حالت بی‌حسی موضعی، بیمار به حالت خواب عمیق فرورود و تنفس‌اش کم و دچار مشکل شود، ترشحات خونی که داخل حفره دهان جمع می‌شود (مقداری خون در جراحی از پشت بینی وارد حفره دهان می‌شود) ممکن است به طور ناخودآگاه وارد ریه شود و خفگی ایجاد کند. اما امروزه بیهوشی با داروهای جدید انجام می‌گیرد که این داروها عوارض داروهای قبلی را ندارند. علاوه بر این لوله‌ای در نای بیمار گذاشته می‌شود که می‌تواند به ریه اکسیژن برساند. بنابراین تنفس بیمار بیمه می‌شود و با حالت کاف (بالشتکی که اطراف لوله وجود دارد و از هوا پر می‌شود) نای بیمار از ورود ترشحات خونی به داخل ریه مصون می‌ماند. بنابراین بیهوشی راه مطمئن‌تری است.

برای بسیاری از ما، هزینه عمل بینی، بسیار زیاد و چشمگیر است و بنابراین معمولا برای پرداخت  هزینه جراحی بینی،  نیاز به تامین منابع مالی مورد نیاز وجود دارد. از آنجایی که این که هزینه‌ عمل بینی پرداختی بابت جراحی بینی، یک سرمایه‌گذاری اساسی در زندگی فرد است، برای بیماران اهمیت دارد که با عوامل احتمالی تاثیرگذار بر هزینه‌ی عمل جراحی آشنا باشند و یک جراح عالی را برای انجام این عمل انتخاب کنند تا بتوانند به نتایج مورد انتظار پس از عمل جراحی دست پیدا کنند.

شما ممکن است در بسیاری از سایت‌های کلینیک‌های زیبایی تبلیغات زیادی درباره جراحی بینی بدون تیغ یا زیبایی بینی بدون جراحی به‌ وسیله لیزر خوانده باشید، اما واقعیت این است که عمل زیبایی بینی با لیزر تغییر شکل چشمگیری را به وجود نمی‌آورد.
در عمل زیبایی بینی با لیزر معنا ندارد. از لیزر تنها در عمل‌های جراحی چشم و پوست استفاده می‌شود. منظور از عمل لیزری بینی این است که خونریزی بعد از عمل کم باشد یا مثلاً بیمار با ورم بینی مواجه نشود، اما این مشکلات در واقع علائم طبیعی یک جراحی موفق بینی هستند، بعلاوه این مسئله که لیزر به هیچ وجه نمی‌تواند ساختار بینی را اصلاح کند. باید توجه داشت که در عمل زیبایی به‌هرحال باید استخوان را شکست و غضروف‌ها را برداشت، تا بینی شکل مناسبی متناسب با چهره بیمار و اهداف جراحی پیدا کند. پس جراحی با لیزر در علم جراحی بینی هیچ معنایی ندارد.

 

از سری مطالب پزشکی عمومی و غیر تخصصی سایت (اطلاعات  عمومی و غیر تخصصی پزشکی برای افزایش دانش سلامت  و اطلاعات عمومی پزشکی بازدیدکنندگان)

مشاوره رایگان افزایش طول آلت Call Now Buttonتماس و مشاوره