ارتباط چاقی و قرص های ضد بارداری

post_image

بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد قرص های ضد بارداری باعث اضافه وزن نمی شود. همیشه این باور وجود داشته است که مصرف قرص ضدبارداری چند کیلو به وزن شما اضافه می کند اما این باور اشتباه است. هرگونه ارتباط چاقی و قرص های ضد بارداری رد می شود.

قرص های ضد بارداری و افزایش اشتها

در حقیقت سنی که زنان معمولا شروع به استفاده از این قرص ها می کنند باعث اضافه وزن می شود زیرا قرص های جلوگیری از بارداری شما را چاق نمی‌ کنند اما این خاصیت را دارند که موجب افزایش اشتها می‌ شوند بنابراین شما بیشتر غذا می ‌خورید و متاسفانه چون خیلی از خانم‌ ها عادت به ورزش کردن ندارند، اضافه وزن پیدا می ‌کنند.

شاید بهتر باشد این بهانه مصرف قرص ها را با اصلاح عادات زندگی رفع کنید یعنی اولا ورزش را به زندگی‌ تان راه بدهید. ثانیا افزایش اشتهای ایجاد شده ناشی از قرص ها را با مصرف مواد کم‌ کالری و پرحجم یا میوه‌ ها و سبزیجات جبران کنید. شما می ‌توانید با پیاده ‌روی از خانه تا محل خرید یا نرمش کردن در خانه نه تنها مانع اضافه وزن و چاقی شوید بلکه روحیه شاد و سلامتی و دیگر فواید ورزش را به خود هدیه دهید. نباید به جای یافتن راه‌ حل و اصلاح روش زندگی، خود را از مزایای مصرف قرص محروم کنید.

تاثیر چاقی بر اثرگذاری قرص های جلوگیری از بارداری

قرص‌ های پیشگیری از بارداری ارتباطی به چاقی و لاغری زنان ندارد و در بین زنانی که از قرص های ضد بارداری استفاده می‌ کنند، درصد شکست در بین زنان چاق خیلی بیشتر است،‌ تا جایی که تصور می ‌شد چاقی تاثیر قرص را کم می ‌کند، ‌اما مطالعات جدید حرف دیگری دارند. در بین زنانی که از قرص‌ های پیشگیری استفاده می ‌کنند، زنان چاق با احتمال ۳۰ تا ۴۰ درصد باردار می‌ شوند. این در حالی است که طیف شکست استفاده از این قرص ‌ها در جامعه کلی تنها بین ۲ تا ۸ درصد در سال است.

اما مادامی که قرص‌ ها به صورت منظم مصرف شوند، چه در زنان چاق و چه در زن‌ های لاغر، به یک اندازه از تولید تخمک در تخمدان بازداری خواهد شد و دلیل شکست بیشتر زنان چاق در پیشگیری از بارداری با استفاده از قرص، ‌این است که این دسته از زنان بیشتر احتمال دارد که قرص ‌ها را به صورت نامنظم مصرف کنند. بر اساس یافته‌ های جدید، ۹۷ درصد کسانی که به طور منظم قرص می‌ خورند، در پیشگیری از بارداری با این روش موفق هستند، ‌چه چاق باشند و چه لاغر. بنابراین دلیل این که زنان چاق در مصرف قرص ناموفق ‌تر هستند، ‌این است که به اندازه افراد لاغر نظم در مصرف را رعایت نمی‌ کنند و ‌نه چیز دیگری.

بنابراین بطور کلی برخلاف عقیده رایج، قرص های ضد حاملگی ترکیبی (استروژن و پروژسترون) باعث افزایش وزن در درازمدت نمی‌شوند. گاهی برخی از زنانی که قرص های ترکیبی مصرف می‌کنند، مقداری اضافه وزن پیدا می‌کنند اما این افزایش وزن به تجمع مایع در بدن مربوط می شود و معمولا کوتاه‌ مدت است. اگر هنوز هم در باره ارتباط چاقی و قرص های ضد بارداری نگران هستید، با متخصص غدد مشورت کنید.

خواننده گرامی، پیشنهاد می شود مطلب ” عوارض قرص های ضد بارداری ” را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ارتباط چاقی و قرص های ضد بارداری مطالعه فرمایید.

منبع: زنان پرس. تبیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
Call Now Buttonتماس و مشاوره